Paintball

Echipamente

 

    MARKER  sau arma propriu-zisa

Sarcina pustii de paintball, este de a mari viteza de deplasare a bilei cu vopsea.
Sistemul de propulsie al pustii se bazeaza pe gazul comprimat. Acest gaz, care poate fi dioxid de carbon (CO2), azot (N2) sau aer obisnuit comprimat, este  depozitat in cartuse mici sau intr-un rezervor mai mare atasat pustii.
Pusca are de asemeni atasat si un rezervor care tine bilele cu vopsea.
Exista mai multe tipuri de arme, cu sisteme diferite de tragere, dar ideea de baza este aceeasi pentru toate tipurile. Arma are un tragaci care dirijeaza bila   cu vopsea, astfel incat aceasta cade din incarcator pe teava pustii. Apoi, are loc iesirea unei mici parti din gazul comprimat pe teava, chiar in spatele bilei cu   vopsea. Gazul comprimat impinge bila din spate, si datorita gradientului de presiune creat intre aerul comprimat si aerul din atmosfera, bila este propulsata inainte.

 

Tippmann Bravo Tactical

Designerii markerului incercau sa tina linia armei M-16 si i-au oferit markerului o teava mai lunga, mai dura, de-a dreptul frumoasa si un pat destul de rezistent. Tippmann Bravo One are un aspect realistic militar şi vine echipat standard cu o teava de înaltă performanţă de 11 inch, maner integrat si magazie falsa, care poate fi folosita . Produs de Tippmann Sports, Bravo One foloseste in proportie de 95% piesele cunoscutului model Tippmann 98 Custom, sub un nou design. Baza de functionare este sistemul „blow back” ceea ce confera recul original, carcasa din aluminiu durabil, furtun de presiune din otel inoxidabil. Markerul Tippmann Bravo ofera durabilitate, realism.

 

 

Loader

Are o capacitate de 200 + de bile. Marker-ul este alimentat prin caderea libera a bilelor din incarcator. Rata maxima de alimentare este de 4 bile /secunda.

 

 

    Butelie Co2 20 oz. cu valva on/off

Exista doua diferente intre buteliile de Co2: volumul(exprimat in oz.) si tipul de valva care este montata pe butelie.

Aceasta butelie cu volumul de 20 oz. are o autonomie de pana la 800 de focuri, depinzand si de setarile markerului folosit. Include o valva On/Off.

 

 

    Masca de Protectie

Aceasta ofera o protectie de 100% in zona fetei. Diferenta dintre lentilele simple, care in perioada rece a anului se aburesc si cele thermo este aceea ca, cele   din urma impiedica aburirea lentilei si ofera purtatorului o vizibilitate totala in timpul jocului.

  Masca de protectie Vforce cu lentile termale 

 

    Protectie Gat

Tomahawk Neck Protector ofera utilizatorului confort si siguranta maxima. Este facut din neoprene de mare densitate avand o putere mare de absorbtie

a   impactului si este finisat cu margini rotunjite.

 

 

   Cobinezonul

Alcatuit din doua piese este de cea mai buna calitate, impermeabil (impiedica trecerea vopselei prin material si a prafului) si de marimi diferite .

 

 

     Vesta Protectie

Aceasta armura de corp ofera protectie atat in fata cat si in spate. Se potriveste tuturor marimilor, datorita legaturilor elastice din jurul  umerilor si legaturilor elastice laterale. Facuta din material rezistent si un miez din spuma presata, acestea vor impiedica intepatura si umezeala bilelor.

 

 

    Manusi

Manusile de protective sunt recomandate in special iarna.